Mennesker er muligheter

Se hvordan helseansatte får frigjort tid samtidig som kommunene skaper flere og bedre tjenester, reduserer ensomhet og inkluderer flere.

Be om demo 
Get inspired collage 2

Skanderborg kommune, Danmark

Se hvordan kommunen har etablert et tettere samarbeide med sivilsamfunnet hvor de som jobber med unge samarbeider dirkete med innbyggere og frivillige fra KFUMs Sociale Arbejde og lokale virksomheter

La deg inspirere av hvordan Skanderborg bruker Nyby 

Bamble kommune

«Man tør å tenke én kommune!», sier prosjektleder for velferdsteknologi i Bamble, Anne Stormyr Bergh. Se hvordan kommunen både får frigjort tid for helsepersonell og tatt bedre vare på sine pleietrengende, gjennom samfunnsnettverk etablert med Nyby.

La deg inspirere av hvordan Bamble bruker Nyby 
Student eldre samtale ute

Bydel St. Hanshaugen

Se film og foredrag av hvordan helseansatte i Bydel St. Hanshaugen deler oppgaver (eks. følge til lege, praktisk hjelp, sosialt, mosjon) direkte med sitt samfunnsnettverk i Nyby – som består av bl.a. Kirkens Bymisjon, Kreftforeningen, Introprogrammet til NAV, Høyskolen Kristiania og Fontenehuset.

La deg inspirere av hvordan Bydel St. Hanshaugen bruker Nyby 

Kreftforeningen

«Uten et verktøy som Nyby hadde vi ikke klart dette», sier spesialrådgiver i Kreftforeningen, Hanne Hovde Bye, om betydningen av plattformen da de skulle utvide hjelpetilbudene sine nasjonalt. Les og la deg inspirere av hvordan Kreftforeningen nå organiserer kjøretjeneste og uvurderlig hverdagshjelp for kreftrammede i hele landet med Nyby.

La deg inspirere av hvordan Kreftforeningen bruker Nyby 

Melhus kommune

Melhus så behov for å tenke nytt rundt organisering av velferd. Spesielt ønsket de å undersøke hvordan innbyggerne med problemer relatert til rus og psykisk helse, enkelt kunne få tilgang til mestringsoppdrag, og slik være ressurser i nærmiljøet. Løsningen ble Nyby, økt inkludering og flere hender til de mest sårbare.

La deg inspirere av hvordan Melhus bruker Nyby 

Diakonhjemmet sykehus

Se hvordan helsepersonellet på Diakonhjemmet sykehus får avlastning og flere hender til sine mest sårbare pasienter. Filmen er laget av Pensjonistforbundet.

La deg inspirere av hvordan Diakonhjemmet bruker Nyby 

Tynset kommune

Se Tynset-innbygger Dagrun, helse- og omsorgssjef Øystein og avdelingsleder Hilde fra Tjønnmosenterets langtidsavdeling fortelle om deres erfaring med Nyby.

Staffing 169

Kan Nyby passe for din organisasjon eller kommune?

Ta kontakt