Mennesker er muligheter

Se hvordan helseansatte får frigjort tid samtidig som kommunene skaper flere og bedre tjenester, reduserer ensomhet og inkluderer flere.

Be om demo 
Get inspired collage 2

Sarpsborg kommune

Se hvordan kommunen frigjør helseansattes tid og får flere hender til sine mest sårbare, gjennom samarbeid med Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen, Røde Kors og frivilligsentralene – med Nyby.

La deg inspirere av hvordan Sarpsborg bruker Nyby 

Kreftforeningen

«Uten et verktøy som Nyby hadde vi ikke klart dette», sier spesialrådgiver i Kreftforeningen, Hanne Hovde Bye, om betydningen av plattformen da de skulle utvide hjelpetilbudene sine nasjonalt. Les og la deg inspirere av hvordan Kreftforeningen nå organiserer kjøretjeneste og uvurderlig hverdagshjelp for kreftrammede i hele landet med Nyby.

La deg inspirere av hvordan Kreftforeningen bruker Nyby 

Melhus kommune

Melhus så behov for å tenke nytt rundt organisering av velferd. Spesielt ønsket de å undersøke hvordan innbyggerne med problemer relatert til rus og psykisk helse, enkelt kunne få tilgang til mestringsoppdrag, og slik være ressurser i nærmiljøet. Løsningen ble Nyby, økt inkludering og flere hender til de mest sårbare.

La deg inspirere av hvordan Melhus bruker Nyby 

Diakonhjemmet sykehus

Se hvordan helsepersonellet på Diakonhjemmet sykehus får avlastning og flere hender til sine mest sårbare pasienter. Filmen er laget av Helsedirektoratet i samarbeid med Pensjonistforbundet.

Tynset kommune

Se Tynset-innbygger Dagrun, helse- og omsorgssjef Øystein og avdelingsleder Hilde fra Tjønnmosenterets langtidsavdeling fortelle om deres erfaring med Nyby.

Gardsarbeidere

Østre Toten kommune

Da både lokalt næringsliv og et stort antall innbyggere hadde behov for rask og trygg bistand, ble Nyby en del av Østre Totens beredskapsplan. Resultatet: Et “selvorganisert NAV”, en sterk økning av frivillige og mer hjelp til de mest sårbare innen helse og omsorg. Les den detaljerte referanseteksten her.

La deg inspirere av hvordan Østre Toten bruker Nyby 
Staffing 169

Kan Nyby passe for din organisasjon eller kommune?

Få gratis kartlegging