Inkludering og integrering

I en ny livssituasjon skal det både være enkelt å be om hjelp, og å hjelpe – for alle har noe å bidra med!

Ta kontakt 
Integrering

Mer fleksibelt enn noen gang

«Aldri har det vært enklere å mobilisere ledige hender» er gjentakende tilbakemeldinger fra samarbeidspartnerne våre. Vi kaller det “Det nye medborgerskapet”: de ledige ressurspersonene bidrar når de kan, og trenger aldri å si nei. Det gjør det enklere å bli en del av et ressursnettverk.

Det handler om å tenke på samfunnet på en annen måte. Ikke som «oss» og «dem», men som «vi».

Kommunalsjef for helse og velferd i Melhus kommune, Trude Wikdahl
Innbygger foresporsel NO 2x 1

Få oppdrag direkte i appen

Like enkelt som SMS svarer de kvalifiserte ressursene kun på de oppdragene de har tid og lyst til å bistå med. De trenger aldri å si nei. Hvert oppdrag er enkeltstående og den frivillige forplikter seg ikke til noe fast, som gir stor fleksibilitet.

Full Oversikt

Full oversikt og kontroll over oppdrag

Med Nyby har dere full kontroll: oversikt over medlemmer, premissene som er satt og hva som faktisk skjer. Dere styrer hvilke tjenester som skal organiseres, hvem som skal kunne be om hjelp og hvem som skal kunne bidra.

Dere kan selvfølgelig kommunisere sømløst med hele grupper og en-til-en.Dere kan også se statistikk og hente ut Excel-rapporter, slik at dere har et godt grunnlag for fyldige rapporter, attester og anbefalinger.

Det viktigste med Nyby for oss er […] at koblingen er så enkel at den frivillige og brukeren kan koble seg uten at en ansatt er involvert.

Rådgiver i Kreftforeningen, Hanne Hovde Bye
Arrangementer Produkt

Gjør det enkelt å delta med arrangementskalender

Med alle aktiviteter på et sted er det lett å orientere seg. Påmelding og varsling om relevante aktiviteter (både for beboere og ansatte) i appen gjør at det enkelt å delta og huske på det som skjer.

Samhandlingsverktoy

Bli en del av samfunnsnettverket i deres kommune

Gjennom Nyby får ressursene enkelt tilgang til meningsfulle oppgaver ved at organisasjonen er koblet direkte med kommunen eller andre aktører. Dette er ikke verdifullt bare for deg og medlemmene dine – det bidrar også til å frigjøre helseansattes tid og mer hjelp til de som trenger det mest. Vinn-vinn-vinn kaller vi det.