Gi superkrefter til dine helseansatte

Som helsepersonell, pårørende eller ansatt i andre brukernære tjenester, kan dere nå trygt og enkelt få avlastning og flere hender til de mest sårbare – direkte fra Nyby-appen på tjenestetelefonen.

Ta kontakt 
Lovisenberg bilde1

Så enkelt er det å få avlastning

Se hvordan hjemmesykepleier i Oslo kommune, Sara, får avlastning og flere hender til viktige velferdsoppgaver gjennom Nyby, og hvordan appen fungerer, i denne filmen (varighet: 1 min.).

Les mer: Juridisk veileder for helseansatte 

En omsorgsrevolusjon er i gang

Se hvordan over 50 kommuner og organisasjoner i Norge og Sverige nå får flere hender til viktige velferdsoppgaver, samtidig som de skaper et mer inkluderende samfunn der alle kan bidra. Sammen skaper vi morgendagens velferdssamfunn.

Gjor Det Enkelt

Send melding direkte til godkjente ressurspersoner

Like enkelt som SMS, publiserer de ansatte det aktuelle behovet, som så sendes som en melding direkte til de som kan bidra. Alle som får meldingen er kvalifisert av organisasjoner dere samarbeider med (eks. frivilligsentral, NAV, koordinator av arbeidstrening).

Vi kunne ikke bodd hjemme, om ikke vi hadde fått den hjelpen vi får.

Dagrun, innbygger i Tynset kommune
Arbeidsrutiner

Trygt, sikkert og tilpasset deres arbeidsrutiner

Sammen tilpasser vi oppsett av Nyby slik at plattformen passer dere rutiner for samtykke, sensitiv informasjon, dokumentasjon i fagsystemer, faglighet etc.

Du trenger ikke opplæring for å bruke Nyby.

Sara Boge Stol, sykepleier i Bydel St. Hanshaugen

Helseminister Bent Høie om Nyby

«Nyby gjør det mulig at de ulike ressursene i en kommune med bruk av ny teknologi kan kobles sammen og møtes, og skreddersys rundt den enkelte. [...] Her er det fantastiske muligheter, og dette er også en del av reformen "leve hele livet"».

- Sitat, helseminister Bent Høie på Høyres kommunalkonferanse 2018.

Bli med å bygge morgendagens velferdssamfunn – gi hjemmetjenesten din superkrefter!

Ta kontakt