Gi superkrefter til dine helseansatte

Som helsepersonell, pårørende eller ansatt i andre brukernære tjenester, kan dere nå trygt og enkelt få avlastning og flere hender til de mest sårbare – direkte fra Nyby-appen på tjenestetelefonen.

Ta kontakt 
Lovisenberg bilde1

Slik frigjør Sarpsborg kommune helseansattes tid

Bli inspirert av hvordan Sarpsborg kommune frigjør helseansattes tid og få flere hender til de mest sårbare, gjennom samarbeid med Bymisjonen, Frelsesarmeen, Røde Kors og frivilligsentralen i Nyby.

Du trenger ikke opplæring for å bruke Nyby.

Sara Boge Stol, sykepleier i Bydel St. Hanshaugen

Så enkelt er det å få avlastning

Se hvordan hjemmesykepleier i Oslo kommune, Sara, får avlastning og flere hender til viktige velferdsoppgaver gjennom Nyby, og hvordan appen fungerer, i denne filmen (varighet: 1 min.).

Les mer: Juridisk veileder for helseansatte 
Gjor Det Enkelt

Send melding direkte til godkjente ressurspersoner

Like enkelt som SMS, publiserer de ansatte det aktuelle behovet, som så sendes som en melding direkte til de som kan bidra. Alle som får meldingen er kvalifisert av organisasjoner dere samarbeider med (eks. frivilligsentral, NAV, koordinator av arbeidstrening).

Vi kunne ikke bodd hjemme, om ikke vi hadde fått den hjelpen vi får.

Dagrun, innbygger i Tynset kommune
Arbeidsrutiner

Trygt, sikkert og tilpasset deres arbeidsrutiner

Sammen tilpasser vi oppsett av Nyby slik at plattformen passer deres rutiner for samtykke, sensitiv informasjon, dokumentasjon i fagsystemer, faglighet etc.

Samhandlingsverktoy

Bli en del av samfunnsnettverket i deres kommune

Gjennom Nyby får helseansatte frigjort tid slik at de kan gi mer hjelp til dem som trenger det mest, ved at arbeidsplassen deres er koblet direkte med kommunen eller andre aktører. Dette er ikke bare verdifullt for dere og de som får hjelp – det bidrar også til at mennesker i eks. arbeidstrening, introduksjonsprogram, med behov for praksisplass eller som er medlem av en frivillig organisasjon, får enkel tilgang til meningsfulle oppgaver.

Vinn-vinn-vinn kaller vi det.