Gi superkrefter til dine helseansatte

Som helsepersonell, pårørende eller ansatt i andre brukernære tjenester, kan dere nå trygt og enkelt få avlastning og flere hender til de mest sårbare – direkte fra Nyby-appen på tjenestetelefonen.

Ta kontakt 
Lovisenberg bilde1

Slik frigjør Sarpsborg kommune helseansattes tid

Bli inspirert av hvordan Sarpsborg kommune frigjør helseansattes tid og få flere hender til de mest sårbare, gjennom samarbeid med Bymisjonen, Frelsesarmeen, Røde Kors og frivilligsentralen i Nyby.

Du trenger ikke opplæring for å bruke Nyby.

Sara Boge Stol, sykepleier i Bydel St. Hanshaugen

Så enkelt er det å få avlastning

Se hvordan hjemmesykepleier i Oslo kommune, Sara, får avlastning og flere hender til viktige velferdsoppgaver gjennom Nyby, og hvordan appen fungerer, i denne filmen (varighet: 1 min.).

Les mer: Juridisk veileder for helseansatte 

En omsorgsrevolusjon er i gang

Se hvordan over 50 kommuner og organisasjoner i Norge og Sverige nå får flere hender til viktige velferdsoppgaver, samtidig som de skaper et mer inkluderende samfunn der alle kan bidra. Sammen skaper vi morgendagens velferdssamfunn.

Gjor Det Enkelt

Send melding direkte til godkjente ressurspersoner

Like enkelt som SMS, publiserer de ansatte det aktuelle behovet, som så sendes som en melding direkte til de som kan bidra. Alle som får meldingen er kvalifisert av organisasjoner dere samarbeider med (eks. frivilligsentral, NAV, koordinator av arbeidstrening).

Vi kunne ikke bodd hjemme, om ikke vi hadde fått den hjelpen vi får.

Dagrun, innbygger i Tynset kommune
Arbeidsrutiner

Trygt, sikkert og tilpasset deres arbeidsrutiner

Sammen tilpasser vi oppsett av Nyby slik at plattformen passer deres rutiner for samtykke, sensitiv informasjon, dokumentasjon i fagsystemer, faglighet etc.

Tynset_Tjønnmosenteret_gruppebilde

Kan Nyby passe for din organisasjon eller kommune?

Sammen skaper vi morgendagens velferdssamfunn. Vi har hjulpet over 50 kommuner og organisasjoner i gang. Få gratis kartlegging av verdipotensial, og forslag til plan for å komme i gang.

Få gratis kartlegging 

Bli med å bygge morgendagens velferdssamfunn – gi hjemmetjenesten din superkrefter!

Ta kontakt