Arbeidstrening: Få tilgang til meningsfulle oppgaver gjennom samarbeid

Gjennom Nyby kan deltagere i arbeidstrening få meningsfulle oppdrag og praksis direkte i appen.

Ta kontakt 
Praksisplass

Nyby som verktøy i arbeidstrening

Se film på 3 minutter og bli inspirert av hvordan kommuner og arbeidstreningsbedrifter bruker Nyby som et verktøy i arbeidstrening her.

Se filmen her 

I Idrettsveien så er det sånn at Nyby er en viktig del av rapporten, både morgen og ettermiddag. Er det oppdrag som passer? Vi planlegger rett oss lett dagen etter Nyby.

Marit Leer Øyaas, Enhetsleder Idrettsveien bofellesskap
Gjor Det Enkelt

Få oppdrag direkte i appen

Like enkelt som SMS, publiserer de ansatte det aktuelle behovet, som så sendes som en melding direkte til de som kan bidra. Alle som får meldingen er kvalifisert av organisasjoner dere samarbeider med (eks. koordinator av arbeidstrening, frivilligsentral, NAV).

Tidligere måtte vi jage etter oppdrag, men nå er de lett tilgjengelig og enkelt å svare på

Erik Kvam Hansen, Miljøterapeut Idrettsveien
Full Oversikt

Full oversikt og kontroll over oppdrag

Med Nyby har dere full kontroll: oversikt over rammene som er satt og hva som faktisk skjer. Dere styrer hvilke tjenester som skal organiseres, hvem som skal kunne be om hjelp og hvem som skal kunne bidra.

Vi har en ungdom som har stått utenfor lenge, vært isolert mye hjemme. Han takka ja til å bli med på å kjøre et lass med møbler på dynga. I den forbindelse fortalte han at han tidligere hadde montert litt møbler, så neste gang tok jeg han med opp nytt oppdrag som handlet om å montere en seng. I dag er han ute i praksis - så det var veldig gøy!

Stig Andersen, Miljøterapeut hos Frisk Bris, Bamble kommune

Bli med å bygge morgendagens velferdssamfunn – gjør koordinering av praksis enklere enn noen gang.

Kontakt oss