Hva er Nyby?

Nyby er en ny type digital plattform som gjør det mulig for kommuner og organisasjoner å mobilisere ledige ressurspersoner til viktige oppgaver.

Direkte Koblinger

Direkte koblinger

Bruker du mye tid på å koble folk som har nytte av å snakke sammen? Nå trenger du ikke lenger å koordinere hvert enkelt møte. Med Nyby kan de som faktisk har behovene snakke direkte med de som kan bidra, innen din organisasjons trygge rammer.

 • Gjor Det Enkelt

  Slik blir det enkelt å be om hjelp

  Med Nyby-appen er det enkelt og trygt å melde fra om behov, like lett som å sende SMS. Den som har behovet, eller andre som ser dette, kan legge inn oppdraget slik at det blir synlig for kvalifiserte ressurspersoner.

 • Enkelt Aa Bidra

  …og enkelt å bidra

  Når du kan bidra med det du vil, på dine egne premisser, er det enkelt å engasjere seg. Kvalifiserte personer får varsel om nye oppdrag og kan svare når det passer for dem - uavhengig av tid på døgnet.

Samhandlingsverktoy

Samhandlingsverktøy

Med Nyby kan dere muliggjøre sømløst samarbeid. Koblinger kan settes opp direkte mellom kolleger i ulike avdelinger, eller med kvalifiserte personer i organisasjoner dere samarbeider med.

Ser Du Etter Praksisplass 2

Kraftfullt rekrutteringsverktøy

I Nyby lager du raskt effektive kampanjesider for ulike målgrupper. Disse kan du dele på Facebook, intranett, over e-post eller der du best treffer målgruppen.

Arrangementer Produkt

Arrangementskalender

Med alle aktiviteter samlet og tilgjengelig på web, blir det enkelt å orientere seg. Varsling om relevante arrangementer i appen gjør det enkelt å delta og å engasjere seg.

Group message NO

Hold kontakten med medlemmene dine

Nyby er mer enn bare oppgavehåndtering. Det er også et sted å snakke med medlemmene dine, informere og skape samhold. Du kan chatte med enkeltmedlemmer og grupper av personer du samarbeider med i Nyby. I tillegg kan du gi felles beskjeder i form av innlegg til hele gruppen eller noen utvalgte medlemmer uten at det drukner i andre ting i feeden.

 • Full Oversikt

  Administrasjon på web og i app

  Som gruppeleder har du full oversikt over forespørslene som legges ut og kan følge dem opp ved behov.

 • Enkel Rapportering

  Enkel rapportering

  Følg med på aktiviteten i gruppen din, se statistikk og hent ut Excel-rapporter.

Noe for din organisasjon? Nyby brukes av kommuner, hjemmetjenester, NAV-kontorer og private selskaper som vil mobilisere nye ressurser til viktige oppgaver.

Få en demo