Aktivt medborgerskap

Din digitale verktøykasse for samhandling og medborgerskap.
Estrella Frivilligkoordinator Bydel Oslo
Direkte Koblinger

Koblingsverktøy

Med Nyby får du kraften fra delingsøkonomien, til din organisasjon. Du trenger ikke lenger å koordinere hvert enkelt oppdrag. Med Nyby kan de som faktisk har behovene snakke direkte med de som kan bidra, innen din organisasjons trygge rammer.

 • Gjor Det Enkelt

  Slik blir det enkelt å be om hjelp

  Med Nyby-appen er det enkelt og trygt å melde fra om behov, like lett som å sende SMS. Den som har behovet, eller andre som ser behovet, kan legge inn behov - som blir direkte synlig for kvalifiserte ressurspersoner.

 • Enkelt Aa Bidra

  …og enkelt å bidra

  Når du kan bidra med det du vil, på dine egne premisser, er det enkelt å engasjere seg. Kvalifiserte ressurspersoner får varsel om nye oppdrag og kan svare når det passer for dem - uavhengig av åpningstider.

Ser Du Etter Praksisplass

Kraftfullt rekrutteringsverktøy

I Nyby lager du raskt effektive landingssider for ulike målgrupper, som du kan dele på facebook, intranett, over e-post eller der du best treffer målgruppen du ønsker å rekruttere.

Arrangementskalender

Arrangementskalender

Med alt på et sted tilgjengelig på web blir det enkelt orientere seg, og med varsling om relevante aktiviteter i app på mobilen blir det enkelt å delta og å engasjere seg.

 • Full Oversikt

  Administrasjon på web og i app

  Gruppeleder har full oversikt over forespørslene som legges ut og kan følge opp om det trengs.

 • Enkel Rapportering

  Enkel rapportering

  Følg med på aktiviteten i gruppen din, se statistikk og hent ut Excel-rapporter.

Samhandlingsverktoy

Samhandlingsverktøy

Med Nyby kan dere muliggjøre sømløst samarbeid. Samarbeid kan settes opp direkte mellom kolleger i ulike avdelinger, eller direkte med kvalifiserte personer i organisasjoner dere samarbeider med.

Image 11

Juridiske veiledere

Nye samarbeidsformer kan skape usikkerhet og hindre samhandling. Juridiske veiledere og tilpasning til dagens lovverk er derfor en viktig del av oppsettet.

Image 12

Dette gjør vi sammen!

Det å lykkes med Nyby handler mye mer om vilje til endring - og ikke minst ønske om å koble folk, enn tekniske ferdigheter. Sammen lager vi et godt design som passer deres organisasjon, tilpasser lovverk etc. Så starter vi i liten skala og tar det videre derfra!

Hvorfor Nyby?

Se vår presentasjon på DIFI sin Digitaliseringskonferanse i Operaen, der vi snakket om hvorfor vi har utviklet Nyby sammen med en rekke norske kommuner, hva som blir mulig med digital plattformkraft. Sammen skaper vi morgendagens velferdssamfunn!

Noe for din organisasjon? Nyby brukes av kommuner, hjemmetjenester, NAV-kontorer og private selskaper som vil mobilisere nye ressurser til viktige oppgaver.

Få en demo 
Shutterstock 703607812

100-dagersplanen: En pangstart på endringsreisen

Like viktig som den digitale plattformen Nyby, er metodikken for hvordan å komme i gang med endringen. Inspirert av KS gevinstrealiseringsplan og erfaringer fra våre første 40 partnere, introduserer vi 100-dagersplanen.

Les mer