Inkludering og arbeidsliv

Alle har noe å bidra med! Direkte koblinger gjør det mulig for flere å bidra, og for flere å delta
Integrering
Istock 960020202

Mye koordinering?

Opplevelsen av å være til nytte kan bety enormt mye. Selv et lite bidrag kan gjøre at man blir en aktiv del av samfunnet og arbeidslivet. Men enten man koordinerer praksisplasser, introduksjonsprogram eller små oppdrag kan det være krevende å koble meningsfulle oppgaver med de som kan bidra.

Direkte Koblinger

Gjør flere koblinger med mindre koordinering

Nyby er en ny type verktøy for organisasjoner som vil koble mennesker. Direkte kobling mellom den som har behovet og den som faktisk kan bidra, gir enklere koordinering og helt nye muligheter.

“Aller mest fordi det er så enkelt å bruke og at det er en app som du kan ha med deg hele tiden.”

Katrine Dyrkorn, NAV Bærum
  • Inkludering Og Arbeid

    Lag koblinger fra de som har meningsfulle oppgaver

    Inngå partnerskap med organisasjoner eller bedrifter med oppdrag som kan være meningsfylt for noen hos dere. Dere kan også skape egne tjenester og markedsføre der behovene er. Dere velger selv hvilke organisasjoner dere vil samarbeide med og hvilke tjenester som skal tilbys.

  • Enkelt Aa Bidra

    ...direkte til de som kan bidra

    Oppdragene blir synlig for personer som oppfyller kvalifikasjonene som kreves hos samarbeidende organisasjon. Avtaler kan inngås direkte med den som faktisk skal bidra, uavhengig av åpningstider.

Inkludering Og Arbeid 2

...innenfor trygge rammer satt av din organisasjon

Dere bestemmer hvilke organisasjoner dere vil samarbeide med, hvem som skal kunne tilby oppdrag og hvilke medlemmer hos dere som skal kunne se og svare på oppdragene som legges ut i Nyby. Som gruppeleder har du selvsagt full oversikt over alt som skjer.

Workshop

100-dagersplanen: En pangstart på endringsreisen

Like viktig som den digitale plattformen Nyby, er metodikken for hvordan å komme i gang med endringen. Inspirert av KS gevinstrealiseringsplan og erfaringer fra våre første 40 partnere, introduserer vi 100-dagersplanen.

Les mer 

Hvorfor Nyby?

Fordi alle har noe å bidra med! Det er mange "skjulte ressurser" i samfunnet. Se presentasjon av Nyby og hvorfor vi sammen med flere kommuner, ideelle, frivillige og private organisasjoner har skapt plattformen for morgendagens velferdssamfunn.

Noe for din organisasjon? Nyby brukes av kommuner, hjemmetjenester, NAV-kontorer og private selskaper som vil mobilisere nye ressurser til viktige oppgaver.

Få en demo