Organisering av frivillighet

Mobiliser den nye frivilligheten: Med direkte koblinger blir det enklere enn noen gang å bidra med det man er kvalifisert til, når det passer. Nyby kan også brukes til rekruttering og arrangementer.

Ta kontakt 
Følge_Inger_eldre_mann

Nyby som verktøy til å bygge samfunnsnettverk

Se filmen og bli inspirert av hvordan 3 kommuner bruker Nyby til å bygge samfunnsnettverk og styrke samarbeidet mellom blant annet helse- og omsorg og frivilligheten.

Se filmen her 
Gjor Det Enkelt

Frivillige får oppdrag direkte i appen

Like enkelt som SMS svarer de kvalifiserte frivillige kun på de oppdragene de har tid og lyst til å bistå med. Hvert oppdrag er enkeltstående og den frivillige forplikter seg ikke til noe fast, som gir stor fleksibilitet.

Det som er bra med å være frivillig gjennom en app som Nyby er at du velger selv hva du vil bidra med og det er et enkelt system for å ta oppdraget, gjennomføre det og svare at det er i orden. Den praktiske gjennomføringa er veldig bra, og derfor så tente jeg på det.

Oddbjørn, frivillig ved Tynset Frivilligsentral
Full Oversikt

Full oversikt og kontroll over oppdrag

Med Nyby har dere full kontroll: oversikt over medlemmer, premissene som er satt og hva som faktisk skjer. Dere styrer hvilke tjenester som skal organiseres, hvem som skal kunne be om hjelp og hvem som skal kunne bidra. Dere kan selvfølgelig kommunisere sømløst med hele grupper og en-til-en.

Dere kan også se statistikk og hente ut Excel-rapporter, slik at dere har et godt grunnlag for fyldige rapporter, attester og anbefalinger.

Appen er veldig intuitiv og lett å bruke. Den er oversiktlig i form av at du kan gå inn på hver enkelt frivillig, det er lett å strukturere de frivillige i ulike kanaler ut i fra hva de ønsker å bidra med

Helena Bisgaard, Rådgiver frivillighet hos Færder kommune

Kraftfullt rekrutteringsverktøy

I Nyby lager du raskt effektive kampanjesider for ulike målgrupper. Disse kan du dele på Facebook, intranett, over e-post eller der du best treffer målgruppen. Se videoen for å lære mer.

Vi fikk en markant økning av frivillige etter at vi tok Nyby i bruk, både unge og eldre. Tilbakemeldinger som går igjen er at verktøyet er enkelt å forstå og at det er fint at de frivillige på egen hånd kan velge oppdragene som passer.

Frivilligleder i Tynset kommune, Gudrun Bakken
Arrangementer Produkt

Gjør det enkelt å delta med arrangementskalender

Med alle aktiviteter på et sted er det lett å orientere seg. Påmelding og varsling om relevante aktiviteter i appen gjør at det enkelt å delta og huske på det som skjer.

Bli med å bygge morgendagens velferdssamfunn – gjør det enda enklere å hjelpe.

Kontakt oss