Organisering av frivillighet

Mobiliser den nye frivilligheten: Med direkte koblinger blir det enklere enn noen gang å bidra med det man er kvalifisert til, når det passer. Nyby kan også brukes til rekruttering og arrangementer.

Ta kontakt 
Følge_Inger_eldre_mann

Flekkefjord og Færder frivilligsentral om hvordan de bruker Nyby

Se leder for Flekkefjord frivilligsentral (Årets frivillighetsentral 2019) og rådgiver for frivillighet i Færder kommune, Helena Bisgaard, fortelle om hvordan de bruker Nyby til å mobilisere flere frivillige, samarbeid med kommunen og utnytte potensialet i 1-1-koblinger.

Vinn vinn samarbeid

Statsforvalteren i Trøndelag og Utviklingssenteret for sykehjem og hjemmetjenester har laget film om hvordan Melhus bruker Nyby til å skape vinn vinn samarbeid.
Se prosjektleder for velferdsteknologi i Melhus kommune, Heidi Pallin Aaring, og enhetsleder i Idrettsveien bofelleskap, Marit Øyås, samt beboere i Idrettsveien bofelleskap, fortelle hvordan de organiserer og gjennomfører frivillig bistand gjennom Nyby.

Gjor Det Enkelt

Frivillige får oppdrag direkte i appen

Like enkelt som SMS svarer de kvalifiserte frivillige kun på de oppdragene de har tid og lyst til å bistå med. Hvert oppdrag er enkeltstående og den frivillige forplikter seg ikke til noe fast, som gir stor fleksibilitet.

Hemsedal lagde en kanal hvor frivillige kan kjøre hjem matvarer og medisiner ol til risikogrupper og personer i karantene. Over 200 meldte seg inn i gruppen allerede samme ettermiddag. Kjempeviktig bidrag i vår beredskap (koronautbruddet).

Helse- og omsorgssjef i Hemsedal kommune, Inger Lill Solberg

Mer fleksibelt enn noen gang

«Aldri har det vært enklere å mobilisere ledige hender» er gjentakende tilbakemeldinger fra samarbeidspartnerne våre. Vi kaller det “Det nye medborgerskapet”: de ledige ressurspersonene bidrar når de kan, og trenger aldri å si nei. Det gjør det enklere å bli en del av et frivillignettverk.

Vi håpet å få flere frivillige ...og fikk 17 nye frivillige på 24 timer!

Robert Rinden, leder for Sagene Seniorsenter

Kraftfullt rekrutteringsverktøy

I Nyby lager du raskt effektive kampanjesider for ulike målgrupper. Disse kan du dele på Facebook, intranett, over e-post eller der du best treffer målgruppen. Se videoen for å lære mer.

Vi fikk en markant økning av frivillige etter at vi tok Nyby i bruk, både unge og eldre. Tilbakemeldinger som går igjen er at verktøyet er enkelt å forstå og at det er fint at de frivillige på egen hånd kan velge oppdragene som passer.

Frivilligleder i Tynset kommune, Gudrun Bakken
Full Oversikt

Full oversikt og kontroll over oppdrag

Med Nyby har dere full kontroll: oversikt over medlemmer, premissene som er satt og hva som faktisk skjer. Dere styrer hvilke tjenester som skal organiseres, hvem som skal kunne be om hjelp og hvem som skal kunne bidra. Dere kan selvfølgelig kommunisere sømløst med hele grupper og en-til-en.

Dere kan også se statistikk og hente ut Excel-rapporter, slik at dere har et godt grunnlag for fyldige rapporter, attester og anbefalinger.

Det viktigste med Nyby for oss er […] at koblingen er så enkel at den frivillige og brukeren kan koble seg uten at en ansatt er involvert.

Rådgiver i Kreftforeningen, Hanne Hovde Bye
Arrangementer Produkt

Gjør det enkelt å delta med arrangementskalender

Med alle aktiviteter på et sted er det lett å orientere seg. Påmelding og varsling om relevante aktiviteter i appen gjør at det enkelt å delta og huske på det som skjer.

Bli med å bygge morgendagens velferdssamfunn – gjør det enda enklere å hjelpe.

Kontakt oss