Frivillighet og deltagelse

Direkte koblinger gir nye muligheter. Engasjer flere, og bruk mindre tid på koordinering!
Engasjer Frivilligheten
Istock 960020202

Mye koordinering?

For mange er det å være frivillig en flott måte å bidra til samfunnet, lære nye ting og skape nye relasjoner. Utfordringen er at koordinering er krevende.

Direkte Koblinger

Skap flere koblinger med mindre koordinering

Nyby er en ny type verktøy for organisasjoner som vil koble mennesker. Direkte kobling mellom de som har behovet og de av dine frivillige som faktisk kan bidra, gir enklere koordinering og helt nye muligheter.

Det viktigste med Nyby for oss er […] at koblingen er så enkel at den frivillige og brukeren kan koble seg uten at en ansatt er involvert.

- Hanne Hovde Bye, Kreftforeningen
 • Gjor Det Enkelt

  Slik blir det enkelt å be om hjelp

  Med Nyby-appen er det enkelt og trygt å melde fra om behov, like lett som å sende SMS. Den som har behovet, eller andre som ser dette, kan legge det inn slik at det blir synlig for kvalifiserte ressurspersoner.

 • Enkelt Aa Bidra

  …og enkelt å bidra

  Når du kan bidra med det du vil, på dine egne premisser, er det enkelt å engasjere seg. Kvalifiserte personer får varsel om nye oppdrag og kan svare når det passer for dem - uavhengig av åpningstider.

Arrangementer Produkt

Gjør det enkelt å delta med arrangementskalender

Med alle aktiviteter på et sted, tilgjengelig på web, blir det enkelt å orientere seg. Varsling om relevante aktiviteter i appen gjør det enkelt å delta og å engasjere seg.

Ser Du Etter Praksisplass 2

Engasjer flere med kraftfulle rekrutteringsverktøy

I Nyby lager du raskt effektive kampanjesider for ulike målgrupper. Disse kan du dele på Facebook, intranett, over e-post eller der du best treffer din målgruppe.

Vi håpet å få flere frivillige ...og fikk 17 nye frivillige på 24 timer!

Robert Rinden, leder for Sagene Seniorsenter
Samhandlingsverktoy

Gjør samarbeid enkelt

Gode initiativer stopper ofte opp grunnet kronglete koordinering. Mange bruker Nyby kun som verktøy til egen organisasjon, men Nyby er også en samhandlingsplattform som muliggjør direkte samarbeid med lag og foreninger, helse og omsorg, NAV, pårørende og andre dere ønsker å samarbeide med.

 • Full Oversikt

  Full oversikt på web og i app

  Dere styrer hvilke tjenester som skal organiseres hos dere, hvem som skal kunne be om hva og hvem som skal kunne bidra med hva. Dere har også full oversikt over hva som skjer.

 • Enkel Rapportering

  Enkel rapportering

  Følg med på aktiviteten i gruppen, se statistikk og hent ut Excel-rapporter. Slik har dere godt grunnlag for fyldige rapporter, attester og anbefalinger.

Workshop

100-dagersplanen: En pangstart på endringsreisen

Like viktig som den digitale plattformen Nyby, er metodikken for hvordan å komme i gang med endringen. Inspirert av KS gevinstrealiseringsplan og erfaringer fra våre første 40 partnere, introduserer vi 100-dagersplanen.

Les mer 

Noe for din organisasjon? Nyby brukes av kommuner, hjemmetjenester, NAV-kontorer og private selskaper som vil mobilisere nye ressurser til viktige oppgaver.

Få en demo