Fire faser med tett oppfølging
"100-dagersplanen er en god støtte for oss. Jeg tror det er helt nødvendig med de faste rammene og den tette oppfølgingen i viktige endringsprosesser som denne."
- Solveig Thuseth-Berg, avdelingsdirektør for mestring og helse, Bydel St. Hanshaugen

1. Kartlegging
Hvem av deres ansatte skal starte med å mobilisere ledige ressurser til viktige velferdsoppgaver? Hvilke behov ønsker dere å løse? Hvem kan bidra, og hvor finnes ledige ressurser som passer til behovene? Vi har mange eksempler fra andre kommuner vi kan ta utgangspunkt i.

2. Planlegging
I denne fasen skal dere rustes for å skape magiske resultater de neste 100 dagene. Først gjennomføres et planleggingsmøte med nøkkelressursene i samarbeidet. Her blir vi enige om ansvar, volum, spilleregler og vi blir enige om en konkret tidsplan med tydelig ansvarsfordeling. Når dette er gjort, gjennomføres opplæring og teknisk oppsett slik at alle blir trygge på sin rolle.

3. Første 100 dager
Dere er i gang! Ansvarspersoner hos dere følger tett opp at daglige rutiner blir fulgt i henhold til det dere ble enige om i planleggingsfasen. I denne fasen avholdes faste møter slik at rutiner kan evalueres, erfaringer deles og problemer avdekkes. Vi følger dere tett og hjelper når det trengs. Etter endt 100-dagersfase er dere rustet til å drifte Nyby på egen hånd.

4. Drift
Herfra tar vi regelmessig pulsen på deres bruk av Nyby, og vi jobber sammen for å utnytte potensialet videre. Sammen skaper vi morgendagens velferdssamfunn.